Відомо, що у матчі Групи В кваліфікаційного етапу Євро-2020 збірна Португалії обіграла в суху команду Люксембургу з рахунком 3:0. Про це повідомляє DepoСектор.

Так, один з цих голів у складі переможців забив лідер португальського футболу Кріштіану Роналду.

Португалія - Люксембург

Нападник київського футбольного клубу "Динамо" люксенбургский футболіст Жерсон Родрігес відіграв весь матч, а також отримав від арбітра жовту картку.

Португалія - Люксембург

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, що нападник "Барселони" і збірної Аргентини Ліонель Мессі, який напередодні був визнаний кращим футболістом року за версією ФІФА, розповів про суперництво з зірковим форвардом "Ювентуса" і збірної Португалії Кріштіану Роналду.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Харкові відбувся матч відбору на чемпіонат Європи 2020 року між збірними України і Литви.

Також портал Знай.ua писав, що обраниця нападника футбольного клубу "Ювентус" і збірної Португалії Кріштіану Роналду Джорджина Родрігес не соромиться демонструвати своїм фанатам досить відверті фотографії в соціальній мережі Instagram.