Олександр Караваєв, півзахисник київського "Динамо", поділився в інтерв'ю, з якими емоціями і думками він прийшов в клуб.

Краваев розповів, що в його кар'єрі не було до "Динамо" ніяких серйозних нагород, і перехід в київський клуб став для нього додатковою мотивацією, аби досягати нових висот.

Олександр Караваєв

У "Динамо" Караваєва наполегливо запрошував тренерський склад та керівництво, це спонукало його як можна швидше прийняти пропозицію про те, щоб перейти в команду.

Караєв поділився тим, як швидко він звик до нової команди. За словами Караваєва: "Не було нічого складного". Багатьох гравців "Динамо" він знав ще з часів збірної України, з іноземцями він теж зустрічався на полі. Тому, коли він потрапив у команду, то опинвся в компанії старих знайомих.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Олександр Караваєв

Караваєв зазначає, що йому подобається, що "Динамо" величезну увагу приділяє якості гри, відповідальності і дисципліни. За словами Караваєва, гравців активно підтримує Ігор Суркіс.

Караваєв підсумував, що: "Помітно, що тренери і президент "Динамо" - максималісти. Немає іншого варіанту, як грати на межі можливостей, виступати за честь клубу. Відчувається і підтримка вболівальників".

Нагадаємо, раніше Ярмоленко помітив найслабше місце збірної України: це вирішує все.

Також Знай.uа писав, що українські футболісти за лічені секунди зрівняла рахунок у матчі з Нігерією: відео голів.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Шахтар визначився з долею Тайсона: несподіване рішення.