Відомий журналіст Костянтин Андріюк показав зарплати чиновників Української асоціації футболу. Допис про це з’явився на сторінці в Facebook. За його словами, глава Комітету арбітрів УАФ Лучано Лучі отримує понад 500 тисяч гривень місяць.

"Я все не міг допетрати, чому наша УАФ забила на свого хворого арбітра Сергія Беккера і кинула його напризволяще. На півроку. Без жодної фінансової допомоги. А все виявилося дуже просто. Всі кошти цієї контори вочевидь ідуть на ЗП важливим та потрібним людям. Ну от наприклад, зарплата керівника Беккера - Лучано Лучі за березень 2019 року склала 508 985 грн", - пише Андріюк.

Я все не міг допетрати, чому наша УАФ/ФФУ забила на свого хворого арбітра Сергія Беккера і кинула його напризволяще. На...

Geplaatst door Kostyantyn Andriyuk op Zaterdag 12 oktober 2019

Журналіст оприлюднив "космічні" зарплати ще ряду чиновників і підкреслив, що суми взято не із довідника "Стеля" і за кожну суму він може відповісти.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Тримайте маленький список. Нагадую, це зарплата за місяць", - додав Андріюк, прикріпивши список із прізвищами і сумами.

– Мирон Маркевич (голова Комітету національних збірних) - 729 905 грн;

– Вадим Костюченко (1-й віце-президент) - 474 027 грн;

– Юрій Запісоцький (генеральний секретар) - 350 533 грн;

– Олег Протасов (1-й віце-президент) - 250 719 грн;

– Ігор Бєланов (співголова Комітету професійного футболу УАФ) - 157 595 грн;

– Алан Плієв (давній друг президента УАФ) - 120 264 грн;

– Валентин Латипов (радник президента УАФ) - 99 644 грн".

Андріюк наголосив, що всі докази достовірності даних має на руках, тому цілком спокійний за ці цифри. Більше того, він зпевнив, що має ІД коди і решту реквізитів, навіть готовий це довести.

Нагадаємо, Ярмоленко помітив найслабкіше місце збірної України: це вирішує все.

Як писав Знай.ua, відкрите тренування збірної України викликало ажіотаж в Дніпрі.