Усейн Болт, спринтер, дев'ятиразовий олімпійський чемпіон і десятиразовый чемпіон світу, вплутався в бійку біля нічного клубу Toy Room, Лондон.

Болт відпочивав разом зі своїми друзями і учасниками шоу Love Island (Острів кохання, - ред.), як раптом посварився разом з 5 товаришами з 7 вихідцями зі Східної Європи, передає The Sun.

Бійка почалася на вулиці, коли обидві сторони конфлікту вийшли з будівлі клубу.

Усейн Болт захищає друга

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Один з відвідувачів бару повідомив: "Вони вийшли на вулицю, і почався хаос. 30 секунд не минуло, як люди почали вибивати л**но один з одного. Усейн ударом захистив свого друга. Все так швидко відбулося. Коли вже все більш-менш утихомирилось, пара чоловік все одно продовжувало намагатися побитися один з одним. Було страшно. Я думав, вони не припинять".

Усейн Болт в чорній кепці

А ось коментарі очевидця: "Це було божевілля. Всі туди полізли. Не вірю, що ніхто серйозно не постраждав. Удари сипалися один за іншим. Людей кидали на підлогу і били об неї. Нарешті, мені здається, вони змогли знайти винуватого, і Болт притиснув його до машини. Начебто, повирішували все. Болт владнав ситуацію і посадив друзів в машину, а сам поїхав на таксі близько 3 ранку".

Коли на місце прибули поліцейські, то не застали ні потерпілих, ані підозрюваних.

Нагадаємо, раніше найближчу людини Кличка та Усика жорстоко побили, підлога вся у крові: відео не для слабкодухіх.

Також Знай.uа писав, що у Львові скандал в маршрутці переріс у жорстоку бійку, замішаний Путін.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що біля синагоги відкрили стрілянину: страшне пригода забрала життя людей.