Чотириразового олімпійського чемпіона з ковзанярського спорту Свена Крамера збила машина.

Про це повідомив сам спортсмен.

ДТП сталося в Инцеллі (Німеччина), коли Крамер прямував на каток. На щастя, машина їхала на низькій швидкості.

За словами Крамера, його турбує коліно.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Цим ранком, коли я прямував на каток в Инцеллі, мене збила машина, що їхала на низькій швидкості. Зараз мене турбує коліно.

Завтра я вирушаю додому, щоб пройти обстеження. Необхідно почекати і подивитися, чи будуть наслідки", - повідомив Крамер в instagram.

Як писав Знай.ua, колишній футболіст збірної Нігерії олімпійський чемпіон Айзек Проміс помер від серцевого нападу.

Як повідомляють місцеві ЗМІ, трагедія сталася 2 жовтня. Подробиці не розголошуються.
Айзек Проміс
Айзек Проміс
За словами рідних, Айзек Проміс постійно проходив різні медичні обстеження. Експерти вважають, що це могло бути пов'язано з інтенсивністю навантажень в професійному спорті, а також з тим, що футболісти можуть приймати якісь речовини, що дозволяють їм переносити великі навантаження.
Айзек Промыс став відомий під час Олімпійських Ігор - 2008 у складі збірної Нігерії з футболу, вигравши срібну медаль. Після Олімпіади Промыс грав у складі таких команд, як "Трабзонспор", "Антальяспор" і "Генчлербірлігі".

Як повідомляв портал Знай.ua, 19-річний захисник "Манчестер Юнайтед" Макс Тейлор переміг рак, і вже відновив тренування з командою U-23.