Перша ракетка України і третя ракетка світу Еліна Світоліна потрапила в Підсумковий турнір WTA, який пройде з 27 жовтня по 3 листопада в Шеньчхэні (Китай).

Світоліна стала сьомою тенісисткою, яка отримала підтвердження про участь у турнірі

У Підсумком турнірі також виступлять Наомі Осака, Кароліна Плішкова, Симона Халеп, Ешлі Барті, Петра Квітова та Б'янка Андреєску.

Нагадаємо, Світоліна не змогла вийти у півфінал турніру серії прем'єр в Пекіні.

Еліна Світоліна, Getty Images
Еліна Світоліна, Getty Images

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще
В матчі 1/4 фіналу Світоліна програла восьмій ракетці світу - Кікі Бертенс з Нідерландів, поступившись із рахунком 6:7(8), 2:6.
Нагадаємо, в 1/8 турніру Світоліна обіграла 20-річну американку Софію Кенин з рахунком 6:3, 6:7(8), 6:3. Матч тривав 2,5 години.

За словами Світоліної, американський тенісист Андре Агассі завжди був для неї прикладом.
"Андре Агассі завжди був моїм улюбленим тенісистом всіх часів. Він не був високим і не виносив суперників з корту найпотужнішими ударами, але він чудово рухався.
Гра Агассі завжди базувалася на тактиці, на пошуку шляхів до перемоги над суперниками, удар яких сильніше і могутніше. Ми з ним дуже схожі. Я також намагаюся шукати свої шляхи", - передає слова Світоліної сайт WTA.