Чемпіон UFC у легкій вазі росіянин Хабіб Нурмагомедов (28-0) проведе наступний бій проти американця Тоні Фергюсона (25-3).

Про це боєць повідомив в інтерв'ю YouTube-каналу Netcast Zone.

Крім того, Нурмагомедов заявив, що не збирається змінювати вагову категорію і переходити в напівсередню вагу.

"Швидше за все, Фергюсон буде наступним моїм суперником. Зараз немає інших бійців, які заслуговують цього більше.

Подальші плани? Я можу побитися з Сен-П'єром, але я точно не буду підніматися в напівсередню вагу. Я хочу залишитися в своєму дивізіоні, захищати свій титул і стати найкращим легковиком за всю історію і одним з найкращих бійців всіх часів", - сказав Нурмагомедов.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще
Як писав Знай.ua, 7 вересня в Абу-Дабі (ОАЕ) відбувся турнір UFC 242, в головній події якого Хабіб Нурмагомедов (28-0) захистив свій титул у бою проти американця Дастіна Пор'є (25-6).

Хабіб Нурмагомедов і Дастін Пор'є, Getty Images
Хабіб Нурмагомедов і Дастін Пор'є, Getty Images

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Нурмагомедов може провести наступний бій проти екс-чемпіон UFC у двох вагових категоріях легендарного канадського бійця Жоржа Сен-П'єра (28-2), який оголосив про завершення спортивної кар'єри.

Про це повідомив менеджер Нурмагомедова Різван Магомедов.

"Жорж Сен-П'єр буде наступним суперником Хабіба. Нікого не хвилює, що хоче Фергюсон", - сказав Магомедов.

Як повідомляв портал Знай.ua, 38-річний канадський боєць Жорж Сен-П'єр оголосив про завершення професійної кар'єри.