Перша ракетка України Еліна Світоліна розповіла про свої плани на турнір ″ВТБ Кубок Кремля″ і залишок сезону.

За словами спортсменки, настрій у неї бойовий і вона сподівається взяти титул, адже завжди ставить для себе на кожному турнірі найвищі завдання. Про це вона розповіла в інтерв'ю виданню ″Чемпіонат″.

″Настрій у мене бойовий. Сподіваюся зіграти тут пару матчів. Сьогодні у мене хороші новини, що я кваліфікувалася в Шеньчжень, тому настрій хороший. З приводу пари матчів - я намагаюся далеко не дивитися по сітці. Кожен матч для мене тут важливий, кожен матч особливий, і на кожен треба викладатися як на останній. Сподіваюся, що зможу взяти титул, оскільки для мене на будь-якому турнірі завжди найвищі завдання. Перемога завжди для мене знаходиться в пріоритеті″.

Згадала Світоліна і про свою свою травму, зазначивши, що почувається набагато краще, але збирається наполегливо працювати, щоб досягти високих результатів.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

″З приводу фізичної форми - я відчуваю себе краще. У мене був тиждень перерви після Пекіна. Було багато турнірів зіграно за останній рік і за останні місяці через гонки в Шеньчжені. Зараз вже психологічно я відчуваю, що мені трохи полегшало... Я вважаю, що атлет високого рівня повинен завжди підтримувати свою форму″, - зазначила Світоліна.

Еліна зізналась, що цього року не думає про відпочинок, сподівається зробити ″ невеличку перерву від тенісу″, але не припинятиме тренувань.

″В цьому році немає якихось думок про відпочинок, тому що я знаю, що чоловічі турніри закінчуються пізніше, і коли я закінчу свої турніри, я буду більше з Гаель. Для мене це ще не кінець. І потім, я дуже активна людина і не можу просто лежати в шезлонгу і нічим не займатися. Я буду в Європі, все одно буду підтримувати форму... Це буде просто невеличка перерва від тенісу, але фізично я все одно буду займатися, і мені потрібно ще до кінця свою травму залікувати, тому робота не закінчується″, - каже Світоліна.

Нагадаємо, що Кубок Кремля, діючої переможницею якого є росіянка Дар'я Касаткіна, пройде в період з 12 по 20 жовтня.

Нагадаємо, Світоліна виступить на Підсумковому турнірі WTA в Китаї

Як повідомляв портал Знай.ua, Світоліна філософськи поставилася до поразки в Ухані.

Також Знай.ua писав, Світоліна стартувала з перемоги на турнірі в Ухані.