Відомий російський спортивний коментатор Василь Уткін різко відреагував на слова нападника української збірної Романа Яремчука про збірну Росії.
Нагадаємо, після перемоги України над збірною Португалії Роман Яремчук заявив, що команді потрібно спокійно ставитися до цієї перемоги, не так, як Росія.
"Дуже приємно показати такий хороший результат. Але вважаю, що потрібно поставитися до цього спокійно. Ми не Росія - обіграла Шотландію і буде всім розповідати, що виграє Євро.
Виграли, все нормально, готуємося далі. Покращимо свої якості, треба ще багато працювати. Якщо розслабимося, отримаємо стусана", - сказав Яремчук в ефірі "Футбол 1".
Уткін назвав Яремчука спортивною твариною.
Василь Уткін відреагував на слова Романа Яремчука
Василь Уткін відреагував на слова Романа Яремчука
"Так молоток цей Родіон Яремчук. Нормальна спортивна тварина. Я все це кажу з повагою: інстинкти переважають над розумом, для нападника саме те (був би Ромуальд захисником - я б сказав, що для захисника те саме). Людина на Євро вийшла. Хто б міг подумати. На чемпіонат світу не потрапив, де Росія, до речі, була в 1/4, але з гонором. До речі, Росія на чемпіонат світу теж могла б не потрапити. А що? Пали, Яремчучело. Красень", - написав Уткін у своєму Telegram.
Нагадаємо, матч Україна - Португалія пройшов 14 жовтня на НСК "Олімпійський" в Києві.

Збірна України перемогла Португалію з рахунком 2:1.

Україна перемогла Португалію і достроково вийшла на Євро-2020
Україна перемогла Португалію і достроково вийшла на Євро-2020

Відзначимо, що збірна України надзвичайно вдало розпочала матч проти Португалії та повела рахунок на свою користь вже на 6-й хвилині. Марлос подав кутовий, Сергій Кривцов пробив, португальський голкіпер Руй Патрісіу відбив м'яч перед собою, а Роман Яремчук першим виявився на добиванні та з близької відстані вразив ворота.

Україна перемогла Португалію і достроково вийшла на Євро-2020
Україна перемогла Португалію і достроково вийшла на Євро-2020

Вже на 27-й хвилині Віталій Миколенко підхопив м'яч на лівому фланзі, потім віддав відмінну передачу в штрафний майданчик на Андрія Ярмоленка, який скористався шансом та забив другий гол.

Популярні новини зараз
Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Португалія скоротила відставання у рахунку на 72-й хвилині. Англійський рефері Ентоні Тейлор призначив суперечливий пенальті за гру рукою Тараса Степаненка та вилучив українського півзахисника за повторне попередження. Одинадцятиметровий реалізував Кріштіану Роналду.

Щоправда, збірна України встояла та перемогла Португалію з рахунком 2:1.

Як писав портал Знай.ua, головний тренер збірної України з футболу Андрій Шевченко поділився емоціями після матчу Україна - Португалія.