Російська фігуристка Олександра Кошова отримала дворічну дискваліфікацію за порушення антидопінгових правил.
Як повідомляє прес-служба Міжнародного союзу ковзанярів, термін дискваліфікації для фігуристки буде відраховується з 7 березня.
Нагадаємо, в цьому році Олександра Кошова і Дмитро Бушланов стали срібними призерами чемпіонату Санкт-Петербурга, а на чемпіонаті Росії посіли сьоме місце.

Як раніше писав Знай.ua, російська фігуристка - олімпійська чемпіонка Аделіна Сотнікова поскаржилася в поліцію на ворожку, яка обдурила спортсменку на 2 мільйони рублів.

Аделіна Сотнікова
Аделіна Сотнікова

У прес-службі ГУ МВС у Москві повідомили, що 23-річна Сотнікова знайшла екстрасенса в Instagram, і звернулася до неї за допомогою. Ворожка попросила перевести їй гроші на рахунок, після чого перестала виходити на зв'язок.
"Вона заявила, що перевела 2 млн рублів невідомій жінці за надання окультних послуг", - йдеться в повідомленні прес-служби.
Порушено кримінальну справу за статтею 159 КК (шахрайство).
WADA розгляне питання про невідповідність РУСАДА (Російське антидопінгове агентство) кодексу WADA.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще