Російська фігуристка - олімпійська чемпіонка Аделіна Сотнікова поскаржилася в поліцію на ворожку, яка обдурила спортсменку на 2 мільйони рублів.
У прес-службі ГУ МВС у Москві повідомили, що 23-річна Сотнікова знайшла екстрасенса в Instagram, і звернулася до неї за допомогою. Ворожка попросила перевести їй гроші на рахунок, після чого перестала виходити на зв'язок.
"Вона заявила, що перевела 2 млн рублів невідомій жінці за надання окультних послуг", - йдеться в повідомленні прес-служби.
Порушено кримінальну справу за статтею 159 КК (шахрайство).

Як писав Знай.ua, півзахисник "Челсі" та збірної Англії Росс Барклі потрапив у скандал через пачку чіпсів.

Росс Барклі, Getty Images
Росс Барклі, Getty Images

За інформацією видання, інцидент стався в Ліверпулі. 25-річний футболіст розсипав чіпси на задньому сидінні таксі, що призвело до скандалу з таксистом.
Барклі не тільки відмовився прибрати за собою, але відмовився платити, так як у нього не виявилося готівки. Водій був змушений викликав поліцію.
Правоохоронці провели бесіду з футболістом і проводили його до найближчого банкомату, після чого інцидент був вичерпаний.
Очевидці ж стверджують, що футболіст виглядав п'яним.

Як повідомляв портал Знай.ua, Мессі відібрав головний "титул" у Роналду.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще