Екс-чемпіон світу в напівважкій вазі Олександр Гвоздик (17-1, 14 КО) може провести наступний бій проти непереможеного екс-чемпіона в напівсередній вазі Хільберто Раміреса, який дебютував у напівтяжах, пише ESPN.
Про це повідомив промоутер українця Боб Арум.
Також він прокоментував бій Олександра Гвоздика проти Артура Бетербієва (15-0, 15 КО), який завершився достроковою перемогою росіянина.
"Думаю, це був приголомшливий бій. Гвоздик виглядав краще спочатку, але Бетербієв його просто вимотав і переміг. Артур - один з найсильніших напівтяжів, що сьогодні ми всі побачили. У нього багато енергії, сильний удар, вміє вимотувати суперника. Думав, що Гвоздик зможе здолати його в ближньому бою, але ні.
Едді Хірн сказав, що готовий провести бій Бівола на ESPN. Подивимося, чим закінчиться бій Канело - Ковальов. Гвоздик дуже і дуже добре боксував. У нас ще багато боїв у напівтяжах. Можливо, Гвоздик проведе поєдинок проти Хільберто Раміреса після того, як відновиться", - передає слова Боба Арума ESPN.

Олександр Гвоздик програв бій проти Артура Бетербієва і втратив титул
Олександр Гвоздик програв бій проти Артура Бетербієва і втратив титул

Нагадаємо, Олександр Гвоздик достроково програв бій проти росіянина Артура Бетербієва (15-0, 15 КО) і втратив свій титул. Бетербієв став чемпіоном WBC і IBF у напівважкій вазі.

Це перша поразка українця на професійному рингу.

Бій був дуже напруженим і конкурентним, але росіянин виявився витривалішими і сильнішим.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Артур Бетербієв достроково переміг Олександра Гвоздика і об'єднав титули
Артур Бетербієв достроково переміг Олександра Гвоздика і об'єднав титули

Бетербієв активно почав бій, з перших раундів став "тиснути", йти вперед, але Гвоздик чудово рухався на ногах, і пробивав двійки, а суперник активно захищався. У кінцівці раунду Бетербієв кинув Гвоздика на канвас, і рефері відрахував йому нокдаун. У перерві між раундами він скасував своє рішення, про що повідомив усім трьом суддям.

У другому раунді боксери працювали на дальній дистанції, Бетербієв був активніше, але Гвоздик також багато пробивав.

Бій Гвоздик - Бетербієв відбувся 18 жовтня у Філадельфії
Бій Гвоздик - Бетербієв відбувся 18 жовтня у Філадельфії

У третьому раунді Гвоздик намагався тримати суперника на довгій дистанції, як вказував його тренер Тедді Атлас, кружляв навколо Бетербієва, який пропустив декілька сильних ударів в голову.

Четвертий раунд українець почав активно, але в кінцівці суперник затиснув його біля канатів, атакуючи на ближній дистанції.

У п'ятому раунді Олександр взяв центр рингу, але багато пропустив.

Шостий раунд був дуже "близьким" і напруженим. Боксери багато пробивали назустріч. Перед самим гонгом Гвоздик знову опинився на канвасі, але не через пропущений удар. Обидва боксери били жорстко та акцентовано.

Сьомий раунд забрав Бетербієв, восьмий раунд - за українцем. Рівний і конкурентний бій.

Дев'ятий раунд був дуже важким для українця, він багато пропускав, намагався рятуватися у клінчах. Він повністю виснажений.

У десятому раунді Гвоздик дуже багато пропустив, побував у трьох нокдаунах і рефері зупинив бій.

Як повідомляв портал Знай.ua, стало відомо, скільки заробив Гвоздик за бій з Бетербієвим.