Гравець італійського "Кальярі" Раджа Наингголан присвятив свій перший гол у сезоні дружині Клаудії, яка бореться із раком.
31-річний півзахисник вразив ворота СПАЛа шикарним дальнім ударом у матчі восьмого туру серії А. Матч завершився з рахунком 2:0 на користь "Кальярі"
"Хочу присвятити цей гол своїй дружині, це особливий момент для неї. Це був відмінний поєдинок для нашої команди, ми вдосконалюємось. У нас хороша позиція, ми повинні продовжувати в тому ж дусі. Ми почали не дуже добре, але зараз виправили становище і були винагороджені результатами", - передає слова футболіста видання La Gazzetta dello Sport.

Нагадаємо, у дружини Раджі Наінгголана Клаудії виявили рак.

На своїй сторінці в Instagram Клаудія повідомила, що їй діагностували онкозахворювання місяць тому.

Клаудія і Раджа Наінгголан
Клаудія і Раджа Наінгголан
"Вже місяць я прокидаюся з надією, що це просто поганий сон. Я сподівалася, що цей день настане як можна пізніше, але все виявилося інакше. Час пролетів швидко, а з ним - і моя радість. З сьогоднішнього дня я ступаю на нову стежку у житті. Хіміотерапія. І хто б коли-небудь міг сказати, що Клуадія буде боятися нового дня. Після моря сліз пора піти і почати боротися з цим жахливим монстром.
Я від усього серця дякую своїй сім'ї та друзям, які допомагали мені відпочивати весь цей місяць і заряджали мене силами", - написала Клаудія.
Раджі і Клаудіа одружилися у 2011 році. У них дві дочки: 7-річна Айша та 3-річна Майлі.
Як раніше повідомляв портал Знай.ua, 19-річний захисник "Манчестер Юнайтед" Макс Тейлор переміг рак, і вже відновив тренування з командою U-23.