Півзахисник "Ліверпуля" Садіо Мане розповів, як ставиться до грошей і багатства.
За словами футболіста, йому не потрібні десять машин, багато дорогих годинників і особисті літаки.
"Навіщо мені 10 "Феррарі", 20 наручних годинників або 2 літаки? Я пережив важкі часи. Я голодував, працював у полі, грав у футбол босоніж.
Сьогодні я можу допомагати своїм людям - будувати школи, стадіони і дитячі сади. Я волію, щоб мої люди отримували хоча б частку того, що дає мені життя", - передає слова Мане видання The Sun.

Як писав Знай.ua, 19-річний захисник "Манчестер Юнайтед" Макс Тейлор переміг рак, і вже відновив тренування з командою U-23.

Лікарі вчасно виявили хворобу і провели успішний курс хіміотерапії. Відновлення зайняло 11 місяців.

"Я відчуваю себе дуже гордим і щасливим, що повернувся на поле і тепер перебуваю поруч зі своїми товаришами по команді та друзями.

Без неоціненної підтримки моєї сім'ї, товаришів по команді і, звичайно, медсестер і лікарів, моє повернення до навчання на цьому етапі було б неможливим.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Я хочу подякувати всьому медичному та спортивному персоналу клубу, з яким я працював протягом всієї моєї реабілітації", - передає слова Тейлора Sky Sports.

На своїй сторінці в Instagram футболіст написав, що щасливий приступити до тренувань.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ліонель Мессі відібрав головний "титул" у Роналду.