Екс-захисник київського "Динамо" і збірної України Євген Хачеріді підписав контракт з білоруським клубом "Динамо-Брест".
Як повідомляється на офіційному сайті клубу, контракт набирає чинності з 1 січня 2020 року і триватиме до кінця 2021 року.
Євген Хачеріді перейшов у "Динамо-Брест"
Євген Хачеріді перейшов у "Динамо-Брест"
Раніше 32-річний Хачеріді розірвав контракт з ПАОКом. За грецький клуб українець виступав з літа 2018 року, але так і не зміг закріпитися в основному складі, зігравши всього 11 матчів.
Повідомлялося, що Хачеріді може перейти в московський клуб ЦСКА.
Як писав Знай.uа, 24 жовтня київське "Динамо" зустрінеться з "Копенгагеном" в рамках третього туру групового етапу Ліги Європи.
Матч пройде на НСК "Олімпійський" в Києві. Початок - 22:00.
У прямому ефірі матч "Динамо" - "Копенгаген" покаже телеканал "Футбол 2".
За прогнозами букмекерів, фаворитами цього матчу є "Динамо".
Так, William Hill приймає ставки на перемогу "Динамо" з коефіцієнтом 1,85, а на перемогу "Копенгагена" - 4,50. Нічия оцінюється в 3,40.
В bet365 на перемогу кивлян встановлені котирування 1,90, а перемога гостей - 4,33. Нічия - 3,40.
Нагадаємо, "Динамо" у першому турі переміг на своєму полі "Мальме" 1:0, після чого зіграло внічию з "Лугано". Чемпіони Данії стартували з домашньої перемоги над "Лугано" (1:0) та зіграли внічию з "Мальме" (1:1). У підсумку "Динамо" і "Копенгаген" лідирують у групі, маючи по 4 очки.

Як писав портал Знай.ua, головний тренер збірної України з футболу Андрій Шевченко поділився емоціями після матчу Україна - Португалія.