Як відомо, вже у четвер, 24 жовтня, футбольний клуб Динамо зіграє проти Копенгагена. Матч Ліги Європи відбудеться на НСК Олімпійський, що в Києві, та розпочнеться о 22:00.

Відзначимо, що подивитися футбольний матч можна буде в режимі онлайн на сайті "Isport". Окрім цього, поєдинок покажуть і в телетрансляції. Так, в прямому ефірі матч покаже телеканал Футбол 2.

Зауважимо, що Динамо і Копенгаген за результатами двох турів лідирують в групі, маючи по 4 очки.

За прогнозами букмекерів, фаворитами цього матчу є "Динамо".
Так, William Hill приймає ставки на перемогу "Динамо" з коефіцієнтом 1,85, а на перемогу "Копенгагена" - 4,50. Нічия оцінюється в 3,40.
В bet365 на перемогу киян встановлені котирування 1,90, а перемога гостей - 4,33. Нічия - 3,40.

Нагадаємо, що зірковий нападник каталонської "Барселони" і збірної Аргентини Ліонель Мессі встановив унікальний рекорд в Лізі чемпіонів. Так, Мессі забив м'яч у ворота "Славії" в матчі Ліги чемпіонів і допоміг команді здобути перемогу - 2:1.

Популярні новини зараз
Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще
Цей гол став для Мессі першим в нинішній Лізі. Таким чином, він забиває голи у 15 сезонах турніру поспіль, що є унікальним досягненням.
Як писав портал Знай.ua, головний тренер збірної України з футболу Андрій Шевченко поділився емоціями після матчу Україна - Португалія.