Відомий італієць Жоржиньйо, який грає за "Челсі", осоромився на весь світ. Так, футболіст під час святкування переможного гола схопив свого одноклубника за його статевий орган. Даний момент вдалося зафіксувати на відео.

Як наголошується, матч 3-го туру групового етапу Ліги чемпіонів, в якому "Челсі" мінімально обіграв "Аякс" (1:0), надовго запам'ятається фанатам. У підсумку, переможний гол у цьому поєдинку на 86-й хвилині забив форвард "пенсіонерів" Міші Батшуаї.

Все б нічого, але під час святкування перемоги, півзахисник "синіх" Жоржиньйо несподівано схопив свого одноклубника за його статевий орган. Після чого продовжив обніматися.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще
Нагадаємо, що зірковий нападник каталонської "Барселони" і збірної Аргентини Ліонель Мессі встановив унікальний рекорд в Лізі чемпіонів, пише статистичний портал Opta.
Мессі забив м'яч у ворота "Славії" в матчі Ліги чемпіонів і допоміг команді здобути перемогу - 2:1.
Цей гол став для Мессі першим в нинішній Лізі. Таким чином, він забиває голи у 15 сезонах турніру поспіль, що є унікальним досягненням.