У Києві, перед матчем третього туру групового етапу Ліги Європи між київським "Динамо" і даньським "Копенгагеном", закидали камінням автобуси вболівальників, пише Гордон.

Про це повідомляє прес-служба київської поліції.

Інцидент стався ввечері 24 жовтня на вулиці Великій Васильківській. Правоохоронці зафіксуровали пошкодження вікон у трьох автобусах. Постраждалих в результаті інциденту немає.

У Києві закидали камінням автобуси вболівальників
У Києві закидали камінням автобуси вболівальників

"Неподалік від місця події поліцейські затримали п'ять осіб. Їх запросили до районного управління для з'ясування обставин та їх причетність до протиправних дій", - йдеться в повідомленні поліції.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Поліція встановлює встановлює особи інших причетних.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України, яка передбачає до чотирьох років позбавлення волі.

Як писав Знай.ua, "Динамо" зіграло внічию з "Копенгагеном". Поєдинок, який відбувся на НСК "Олімпійський", завершився з рахунком 1:1.

Початок матчу вийшов шокуючим для підопічних Олексія Михайличенка. Вже на 2-й хвилині нападник данського клубу Піерос Сотіріу після кількох кидків головою розстріляв ворота "Динамо" з ближньої дистанції.

У середині тайму "Копенгагену" вдалися дві найгостріші атаки, де лише майстерність Бущана врятувала команду від вірного голу.

На 53-й хвилині захисник київського "Динамо" Артем Шабанов зрівняв рахунок після подачі Віктора Циганкова зі штрафного.

Забитий гол окрилив українських футболістів і вони за лічені хвилини організували кілька гострих випадів, але добитися успіху не змогли.

Після цієї нічиєї "Динамо" і "Копенгаген" мають в активі по п'ять очок і посідають друге і перше місця відповідно в групі B.

Як писав портал Знай.ua, Україна піднялася в рейтингу ФІФА.