Майстер спорту України міжнародного класу з вільної боротьби Алла Белінська завоювала бронзову медаль на VII Всесвітніх іграх серед військовослужбовців в Ухані (Китай).

Белінська завоювала медаль у ваговій категорії 76 кг, перемігши представницю Латвії.

Як писав Знай.ua, Павло Коростильов завоював золоту медаль у стрільбі на Всесвітніх іграх.

Українець набрав 588 очок у стрільбі з великокаліберного пістолета з відстані 25 м.

Павло Коростильов
Павло Коростильов

Зазначимо, що для Коростильова це вже третя медаль на цих змаганнях.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще
Як раніше повідомляв Знай.ua, жіноча збірна України з фехтування на шаблях завоювала бронзові медалі на 7-х Всесвітніх Іграх серед військовослужбовців.
Українські шаблістки Аліна Комащук, Олена Вороніна та Юлія Бакастова у впертій боротьбі завоювали бронзові нагороди. Українки обіграли предсиавительниц Польщі з рахунком 45:41.

Як писав Знай.ua, українські шпажисти стали віце-чемпіонами світу в Угорщині.

Українські шпажисти стали віце-чемпіонами світу
Українські шпажисти стали віце-чемпіонами світу

Чоловіча збірна України з фехтування у фіналі командного турніру поступилася збірній Франції - 37:44, ставши срібним призером Чемпіонату світу у Будапешті.
Шпажисти Богдан Нікішин, Анатолій Герей, Роман Свічкар і Ігор Рейзлін отримали командне срібло, і стали віце-чемпіонами світу. Це четверта медаль Будапешта-2019 для України.
Нагадаємо, що в півфіналі українці здолали шпажистів з Китаю - 38:24.
Як повідомляв портал Знай.ua, українська збірна тріумфально виступила на других Європейських іграх-2019, завоювавши 51 медаль.