Легендарний український тренер Сергій Ребров відверто розповів про прощання з київським "Динамо", яке він очолював з квітня 2014 по травень 2017 року.

Відомо, що Сергій Ребров один з небагатьох тренерів, якого не було звільнено зі своєї посади. Відомо, що Ребров просто не продовжив контракт з президентом клубу Ігорем Суркісом. Про це Сергій Ребров розповів в інтерв'ю YouTube-каналу "Трендец".

Сергій Ребров

"Можна сказати, що ми з ним просто не домовилися, тому я і не продовжив угоду. Я із задоволенням працював, але були якісь мої умови, що клуб не захотів виконувати. І не йшов ні на які поступки. Не думаю, що правильно зараз говорити, що я відмовився від цієї роботи. Я люблю "Динамо", я любив "Динамо", але на той момент я бачив, що ми повинні були щось робити з тим, що відбувалося, повинні були щось міняти. І я сказав: ви повинні змінювати або тренера, або якісь позиції і умови, які я пропоную", – сказав Ребров.

Нагадаємо, Шевченко визначився зі складом на матч проти Сербії на відборі до Євро-2020.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили РФ може відкласти наступ через несподівані обставини
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа капітана Шахтаря Тайсона включили до збірної FIFA 20.

Знай.uа писав, моторошний заміс після матчу Динамо-Копенгаген сполохав Київ.