Під час матчу 13-го туру чемпіонату Хорватії між "Хайдуком" і "Славеном" стався курйозний випадок. Слід зауважити, що фанати футболу давненько такого не бачили. Відтак, одна із команд подумала, що забила гол та почала святкувати його. Цим с користалася інша команда суперника, яка й забила гол в пусті ворота.

Як відзначається, гравець "Славена" провів дальній удар у ворота, перекинувши, голкіпера. Футболісти команди гостей подумали, що зрівняли рахунок і почали святкувати гол. Але насправді м'яч влучив у штангу! А футболісти "Хайдука" скористалися розгубленістю суперника, провели контратаку і відправили м'яч у порожні ворота голкіпера, який святкував неіснуючий гол.

Нагадаємо, що легендарний український тренер Сергій Ребров відверто розповів про прощання з київським "Динамо", яке він очолював з квітня 2014 по травень 2017 року.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Також додамо, що Олександр Зінченко зробив пропозицію Владі Седан на НСК "Олімпійський" в Києві, де напередодні збірна України перемогла Португалію і достроково вийшла до Євро-2020.

Як писав портал Знай.uа, головний тренер збірної України з футболу Андрій Шевченко поділився емоціями після матчу Україна - Португалія.