Перша ракетка України і третя ракетка світу Еліна Світоліна потрапила у Підсумковий турнір WTA, який проходить з 27 жовтня по 3 листопада в Шеньчхэні (Китай).

Напередодні старту Світоліної на Турнірі, тренер українки Ендрю Беттлс розповів про її підготовку та психологічний стан.

"У цьому році у Еліни траплялися невдачі, у неї посеред сезону відбулася серйозна травма. Тому те, що вона потрапила в підсумкову топ-вісімку сезону, - це для неї дійсно хороше досягнення.

На Підсумковому турнірі обидві групи важкі. Це здорово, що у кожному квартеті є різноманітність за стилем гри. Очевидно, що Кароліна Плішкова потужно подає, а Симона Халеп і Б'янка Андреєску мають трохи більш довгі розіграші. На цьому турнірі кожен матч важкий, це звучить як кліше, але так воно і є.

Що стосується того, в якій формі Еліна, то я думаю, що дійсно у гарній. Вона багато зіграла в кінці сезону, тому у неї досить матчевої практики. Я відчуваю, що вона в доброму та фізичному і психологічному стані, і готова до останнього ривка.

Це здорово, що на Підсумковому турнірі всі один одного знають, не буде якихось сюрпризів у плані гри. Кожен знає, на що здатний інший гравець", - передає слова Беттлса btu.org.ua.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще
За словами Світоліної, американський тенісист Андре Агассі завжди був для неї прикладом.
"Андре Агассі завжди був моїм улюбленим тенісистом всіх часів. Він не був високим і не виносив суперників з корту найпотужнішими ударами, але він чудово рухався.
Гра Агассі завжди базувалася на тактиці, на пошуку шляхів до перемоги над суперниками, удар яких сильніше і могутніше. Ми з ним дуже схожі. Я також намагаюся шукати свої шляхи", - передає слова Світоліної сайт WTA.