Австрійську гірськолижницю Бернадетте Шильд екстрено евакуювали з траси на першій гонці Кубка світу в Зельдені (Австрія).

Спортсменку евакуювали на вертольоті.

Бернадетте Шильд, Getty Images
Бернадетте Шильд, Getty Images

Під час проходження другої спроби в слаломі-гіганті 30-річна австрійка допустила помилку на одному з віражів і вилетіла з траси.

Бернадетте Шильд, Getty Images
Бернадетте Шильд, Getty Images

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Дівчина перевернулася в повітрі і впала на спину, після чого не могла пересуватися самостійно.

Повідомляється, що відновлення займе не менше півроку.

Як раніше писав Знай.ua, олімпійська чемпіонка, американська гірськолижниця Ліндсі Вонн впала на чемпіонаті світу в Швеції, на своїй останній гонці в кар'єрі.

Ліндсі Вонн
Ліндсі Вонн

Як повідомляє Eurosport, Вонн вилетіла з траси на швидкості 100 кілометрів на годину. Лижниця проходила дистанцію в супергіганті, і на середині ділянки розігналася до 100 кілометрів. В одному з поворотів вона зачепилася за прапорець, і вилетіла за межі траси.
Але після такого страшного падіння, Вонн змогла самостійно підвестися і доїхати до фінішу.

Зазначимо, що цей чемпіонат світу буде для Вонн останнім. 34-річна спортсменка прийняла рішення завершити кар'єру.
Ліндсі Вонн
Ліндсі Вонн
Ліндсі Вонн - олімпійська чемпіонка-2010 з гірських лиж в швидкісному спуску, чотири рази вигравала Кубок світу, найтитулованіша американка в гірськолижному спорті. Вонн належить рекорд за кількістю перемог на етапах Кубка світу серед жінок (82).

Як повідомляв портал Знай.ua, про завершення кар'єри оголосив легендарний норвезький лижник, дворазовий олімпійський чемпіон та 13-кратний чемпіон світу, володар Кубка світу, Петтер Нортуг.