Знаменитий український спортсмен, борець греко-римського стилю Жан Беленюк розповів в ексклюзивному коментарі Знай. ua, як змінилося його життя після вступу на посаду депутата Верховної Ради. В цьому році дворазовий чемпіон світу пройшов у парламент від партії “Слуга народу”.

Спортсмен зізнався, що на даний час йому непросто поєднувати роботу у Верховній Раді та підготовку до Олімпіади в Токіо.

“З одного боку, для мене складно. Я перебуваю на етапі, коли дуже багато людей, намагаючись якось скористатися моїм теперішнім становищем, хочуть для себе здобути вигідні рішення, як і вигідні просування по кар'єрних сходах. Щоб не погіршити відносини, я спробував адекватно пояснити, що в першу чергу прийшов для того, щоб допомогти українському спорту, а не займатися “решаловом”. З одного боку, це важко, з іншого - трохи змінився мій графік життя. Тому як у мене раніше було два тренування на день, решту часу я пасивно відпочивав. Зараз пасивного відпочинку в моєму житті стало вкрай мало”, - поділився Жан Беленюк.

Нардеп розповів, що часом йому вдається знайти час на плавання в басейні і тренування між ранковими і вечірники засіданнями.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

“Я постійно в процесі, - додав Беленюк. - Менше року залишилося до проведення Олімпійських ігор в Токіо. Я на них виступлю і закінчую свою спортивну кар'єру. Мало залишилося часу. І ближче до Олімпіади мені доведеться взяти відпустку за свій рахунок, щоб максимально зануритися в тренувальний процес. На даному етапі я впораюся", - розповів Беленюк.

Нагадаємо, Жан Беленюк з "Слуги народу" зустрівся з Конором Макгрегором.

Як повідомляв Знай. ua, Жан Беленюк з “Слуги народу” розповів про зміни в житті.

Також Знай. ua писав, що Беленюк покарає невідомого, який присоромив африканця.