Український борець греко-римського стилю і водночас депутат від “Слуги народу” Жан Беленюк став чемпіоном Європи. Спортсмен переміг у фіналі чемпіонату світу з боротьби в Нур-Султана, що в Казахстані, пише “Хвиля”

Як відзначається, українець, який виступав у ваговій категорії до 87 кілограмів, у півфіналі переміг представника Німеччини Дениса Кудлу. А вже у фінальному протистоянні здолав угорця Віктора Лорінца, який замикає топ-3 світового рейтингу.

Зазначимо, що Беленюк, завдяки виходу в півфінал чемпіонату світу, здобув олімпійську ліцензію на Ігри-2020. Щоправда, вже після Олімпіади в Токіо, спортсмен планує завершити спортивну кар'єру.

Нагадуємо, що Жан Бенелюкі, український борець греко-римського стилю, срібний призер Олімпійських ігор в Ріо-де-Жанейро 2016, уродженець Києва, став народним депутатом України від партії "Слуга Народу".

Нагадаємо, раніше Після бою Тайсона Ф'юрі терміново забрали на операцію: десятки швів на обличчі, фото 18+

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа" Батько Тайсона Ф'юрі розповів про стан сина після бою з Отто Валлином: "Як кошеня"

Також Знай.uа" писав, що Не політикою єдиною: Беленюк з "Слуги народу" пройшов у півфінал чемпіонату світу з боротьби