Чемпіон світу WBA, WBO, IBF, IBO у суперважкій вазі Енді Руїс (33-1, 22 КО) розповів, яку пораду отримав від легендарного Майка Тайсона.

"Я багато чому навчився. Не скажу, що у мене є якийсь улюблений боксер, я вчився у різних бійців. Проте, одного разу я зустрівся з Майком Тайсоном. Він один з тих великих боксерів, з якими я завжди хотів побачитися.

Коли ми зустрілися, Майк дав мені пораду. Він сказав мені бути обережним за межами рингу. Майк зазначив, що на рингу я все роблю добре, але за його межами мені необхідно бути обережним. Також Тайсон сказав, що люди навколо мене повинні залишатися скромними і сприймати це серйозно", - передає слова Руїса DailyStar.

Нагадаємо, зараз Руїс готується до реваншу проти британця Ентоні Джошуа (22-1, 21 КО), який відбудеться 7 грудня в Саудівській Аравії.

Енді Руїс нокаутував Ентоні Джошуа, Getty Images
Енді Руїс нокаутував Ентоні Джошуа, Getty Images

Нагадаємо, Енді Руїс нокаутував Ентоні Джошуа у сьомому раунді, і відібрав у Джошуа чемпіонські пояси WBA, WBO, IBF та IBO.

Дивіться відео нокауту:

Бій пройшов в Нью-Йорку на арені Madison Square Garden 1 червня.
Джошуа зазнав першої поразки у професійній кар'єрі, а Руїс став першим мексиканським чемпіоном світу в суперважкій вазі.

Нагадаємо, суперником британця в цьому поєдинку повинен був стати Джаррелл Міллер (23-0-1, 20 КО), але поєдинок був офіційно скасований через допінг.

Як повідомляв портал Знай.ua, Руїс отримав унікальний іменний пояс Snickers.