Перша ракетка України і четверта ракетка світу Еліна Світоліна вийшла у півфінал Підсумкового турніру WTA, який проходить в Шеньчхэні, Китай.
Наступною суперницею Світоліної мала стати 19-річна канадська тенісистка Бьянка Андреєску, однак вона знялася з гри через травму, яку отримала в матчі з Кароліною Плішковою.
"Знаєте, в мене раніше ніколи не було травм, отриманих по ходу гри. Хіба що розтягнутий голеностоп в далекому 2015 році. Тому на цей раз я навіть не знала, що робити.
Можливо, я могла б ще трохи пограти, не знаю. Але моя команда сказала, що не треба. І добре, що я зупинилася. Якщо б я продовжила, то постійно нила б, а мені цього не хочеться", - сказала Андреєску.

Як писав Знай.ua, стало відомо, скільки Світоліна заробить за Підсумковий турнір WTA.

Після матчу з Халеп Світоліна прокоментувала свою перемогу.

Еліна Світоліна
Еліна Світоліна

"У цьому матчі потрібно було надзвичайно багато фізичних сил. Ми обидві діставали багато м'ячів і витрачали багато енергії на корті. Сьогодні я відіграла дуже стабільно, дуже добре діяла в захисті і цим я дуже задоволена.

Коли я приїхала у Шеньчжень, то чекала наполегливих матчів. Намагалася залишатися дуже зібраною перед стартом кожного матчу. Сподіваюся, я зможу утримати цей рівень і далі, і здорово відіграти свій наступний матч", - сказала Світоліна.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Таким чином, Світоліна достроково вийшла у півфінал Підсумкового турніру. Останній матч групової стадії Світоліна проведе в п'ятницю, 1 листопада, проти 19-річної канадки Бьянкі Андреєску.

Нагадаємо, в першому матчі турніру Світоліна перемогла чеську тенісистку Кароліну Плішкову в двох сетах з рахунком 7:6 (12), 6:4.

Зазначимо, що це вже четверта перемога Світоліної над Плішковою.

Як раніше повідомляв Знай.ua, напередодні старту Світоліної на Турнірі, тренер українки Ендрю Беттлс розповів про її підготовку та психологічний стан.