Український екс-чемпіон світу за версією WBC в суперлегкій вазі Віктор Постол (31-2, 12 KO) проведе бій проти американського чемпіона світу WBC, WBO Хосе Раміреса (25-0, 17 КО).

Як повідомляє ESPN, команди боксерів домовилися про бій.

Хосе Рамірес
Хосе Рамірес

За інформацією джерела бій відбудеться 1 лютого в США в рамках шоу Top Rank.
"Яким чином ми досягли згоди? В принципі, було не дуже складно. Ми постійно були на зв'язку з усіма. Працювати з Томом Брауном (промоутер Постола) дуже просто. Ми відразу зрозуміли, що нам потрібно, і зійшлися на найважливіших питаннях. Ми у майбутньому зможемо продовжити успішне співробітництво", - сказав промоутер Раміреса Карл Моретті.

Як раніше писав Знай.ua, Віктор Постол зізнався, що в молодості брав участь в рейдерських захватах.

Про це боксер розповів в інтерв'ю каналу Зе Интервьювер.
"Коли молодим був, так. Всі знають ці рейдерські захвати. У деяких я теж брав участь, не буду приховувати. Просто гроші заробляв.
Я працював охоронцем в ТРЦ в Броварах. Боулінг, картинг, на ігрових відділах. Хороша зарплата була, зміни - доба через три. Десь рік я не тренувався.
Потім став знову трохи тренуватися, поєднуючи з роботою. З часом мій друг запропонував побитися в Боснії та Герцеговині.
Ми підписали менеджерський договір на 2 бої, я їх виграв без особливої підготовки", - розповів Постол.

За підсумками бою судді винесли вердикт на користь Віктора – 98:92, 97:93, 99:91.

Таким чином, українець отримав звання офіційного претендента на пояс WBC і вже в наступному бою зможе спробувати повернути собі чемпіонський пояс, який у нього відібрав американець Теренс Кроуфорд (35-0, 26 КО) в 2016 році.

Як повідомляв портал Знай.ua, стало відомо, скільки заробив Олександр Гвоздик за бій з Артуром Бетербієвим.