Баскетболісти "Філадельфії" та "Міннесоти" влаштували масову бійку під час матчу НБА, повідомляє CBSSports.
За інформацією видання, почали бійку центровий "Філадельфії" Джоел Эмбіїд і Карл Ентоні Таунс з "Міннесоти". Колеги стали їх розбороняти, і самі влаштували бійку, під час якої Бен Сіммонс ("Філадельфія") навіть намагався провести задушливий прийом одному з суперників, коли той був на паркеті.
Бійку вдалося припинити, а Эмбіїда та Таунса видалили з майданчика. Пізніше в NBA прийняли рішення дискваліфікувати гравців на два матчі. Примітно, що Сіммонс не отримав покарання.

Як писав Знай.ua, молодіжна збірна України з баскетболу 3х3 стала фіналістами чемпіонату світу, який завершився в китайському Ланьчжоу.

В груповому раунді українські баскетболісти здобули три перемоги у чотирьох матчах - над збірними Киргизстану, Катару та Бразилії, і програли італійцям. В чвертьфіналі українці переграли збірну Аргентини, а в півфіналі виграли у команди з Нідерландів.

Росія достроково вилетіла з чемпіонату світу по баскетболу
Росія достроково вилетіла з чемпіонату світу по баскетболу

Варто зазначити, що готував збірну України тренер з Харкова Тімур Арабаджі, один з гравців того складу збірної, який сім років тому посів на чемпіонаті світу третє місце.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, українки здобули важливу перемогу на ЧС з баскетболу в Китаї.