Півзахисник донецького "Шахтаря", український футболіст Тарас Степаненко розкритикував головного арбітра поєдинку 1/8 фіналу Кубка України проти київського "Динамо" у коментарі телеканалу Espreso.TV.

"Суддівство? Якщо з п'яти, то одиниця – і то не набереться. Лівий арбітр, переляканий", – повідомив Тарас.

До того ж, українець Степаненко стверджує, що якщо б вони грали в аматорському спорті, то після матчу він би "по-іншому" поговорив з арбітром.

"На жаль, цього не можна робити на полі, адже це загрожує санкціями. Сподіваюся, коли-то я буду любителем, а він буде судити. Тоді я з ним по-іншому поговорю", – заявив він.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Київський футбольний клуб "Динамо" перемогло донецький "Шахтар" у 1/8 фіналу Кубка України з рахунком 2:1 після овертайму.

Слід зазначити, що на 94-й хвилині гри півзахисник "Шахтаря" отримав жовту картку, яка стала для нього другою в матчі, і він пішов з поля.

Головним арбітром матчу був 29-річний Віктор Копієвський з Кропивницького. Суддя обслуговує матчі Прем'єр-ліги з 2017 року.

Нагадаємо, що захисник київського "Динамо" Денис Попов прокоментував перемогу над "Шахтарем" в рамках 1/8 фіналу Кубка України.

Як повідомляв портал Знай.ua, в рамках 13-го туру Прем'єр-Ліги донецький "Шахтар" вибив тріумфальну перемогу у львівських "Карпат" з рахунком 3:0 на стадіоні "Україна".

Також портал Знай.ua писав, що півзахисник донецького "Шахтаря" Тарас Степаненко встановив історичний антирекорд у матчі з "Динамо" в рамках 1/8 фіналу Кубка України.