Мексиканець Сауль Альварес (53-1-2, 36 КО) нокаутував росіянина Сергія Ковальова (34-3-1, 29 КО) і став чемпіоном WBO в напівважкій вазі.

Таким чином, Сауль Альварес став чемпіоном у чотирьох вагових категоріях.

Сауль Альварес, facebook.com/SaulCaneloAlvarez
Сауль Альварес, facebook.com/SaulCaneloAlvarez

Тренер мексиканця Едді Рейносо прокоментував перемогу свого підопічного. За його словами, це був складний бій, але Сауль знайшов ключ до Ковальова.

"Це був складний бій. Ковальов був важчий, ми все робили дуже обережно. Нам потрібно було викидати трохи більше ударів, але в результаті ми знайшли, як підібрати ключик до Ковальова.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Я думаю, Канело нав'язав свій стиль і робив не більше, ніж потрібно було робити, щоб потрапляти. Я говорив йому пробивати один або два удари в комбінаціях і бути обережним, але він знав, як нокаутувати його", - сказав Рейносо.

Нагадаємо, бій Альварес - Ковальов пройшов 2 листопада в Лас-Вегасі, США.

Сауль Альварес нокаутував Сергія Ковальова, facebook.com/SaulCaneloAlvarez
Сауль Альварес нокаутував Сергія Ковальова, facebook.com/SaulCaneloAlvarez

Стартові раунди бою Ковальов почав активно, а Альварес не поспішав вкладатися, і добре блокував удари росіянина.
Боксери обмінювалися силовими ударами, а Сауль часто ловив Сергія на контратаках. Вже з п'ятого раунду Альварес почав додавати в темпі, швидкості та силі.
В 11 раунді Сауль загнав росіянина у кут і потрапив потужним ударом зліва, а потім відправив у нокаут важким ударом справа в щелепу.

Як писав Знай.ua, оприлюднено гонорари Сауля Альвареса і Сергія Ковальова за бій.

Як повідомляв портал Знай.ua, Сергій Ковальов госпіталізований після бою з Саулем Альваресом.