Чемпіон світу в напівважкій вазі за версією WBO росіянин Сергій Ковальов (34-4-1, 29 КО) без шансів програв мексиканському боксеру Саулю Альваресу (53-1-2, 36 КО) в самому очікуваному поєдинку року.

Так, бій відбувся в Лас-Вегасі (США) на арені MGM Grand. Бій завершився в 11 раунді нокаутом росіянина.

Перші раунди пройшли в так званій розвідці, де вони обидва промацували дистанцію і ритм. Сауль зрідка "вибухав" двійками. В основному, центр рингу був у розпорядженні росіянина.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Потім Альварес кілька разів швидкими бічними дістав Сергія. Ковальов остерігався викидати акцентований джеб.

Всі удари Сергія потрапляли лише в блок мексиканцю. Тактика Сауля виглядала краще.

Починаючи з екватора, мексиканець спокійно підходив до росіянину: розгойдував корпус, прибирав голову, і жорсткими бічними намацував обличчя супротивника.

Чемпіонські раунди пройшли при домінуванні Сауля. Бій був схожий більше на шахову партію, де тактика мала перевагу над видовищністю.

І ось в 11 раунді Альварес лівим боковим зміг потрясти Ковальова, а правим відправив росіянина в нокаут.

Нагадаємо, що екс-чемпіон світу в суперважкій вазі Тайсон Ф'юрі (29-0-1, 20 КО) дебютував у рестлінгу на шоу WWE Crown Jewel яскравою перемогою над американцем Брауном Строуменом.

Як повідомляв портал Знай.ua, небитий американський боксер Хав'єр Мартінес (15-0, 11 КО) урвал ефектну перемогу над філіппінцем Джессі Росалесом (22-4-1, 10 КО).

Також портал Знай.ua писав, що володар титулів WBC і WBA Super в середній вазі мексиканець Сауль Альварес (52-1-2, 35 КО) і чемпіон світу в напівважкій вазі за версією WBO росіянин Сергій Ковальов (34-3-1, 26 КО) проведуть бій 2 листопада в Лас-Вегасі (США).