Під час матчу 15-го туру чемпіонату Росії, в якому грали "Крылья советов" і "Рубін", сталася трагедія.

Як повідомляє NEWSru.com під час гри стюард помер. Чоловікові стало погано, але лікарі не змогли його врятувати.

Ніяких подробиць не повідомляється.

Крім того, на матчі сталася бійка фанатів, але смерть стюарда з нею не пов'язана.

Матч закінчився нічиєю 0:0.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Як раніше писав Знай.ua, під час футбольного матчу між юнацькими командами Уолмер Бойс Скул і Ямайка Коледж на Ямайці блискавка вдарила в поле, повідомляє Loop Jamaica.

За інформацією джерела, інцидент стався на 82-й хвилині гри. Два гравці отримали розряд і впали на траву. Футболістів відразу ж доставили до лікарні.

У одного з постраждалих діагностували порушення серцевого ритму. Зараз він під наглядом лікарів.

Після матчу стало відомо, що й інші гравці звернулися за медичною допомогою. Точне число постраждалих не повідомляється.

Як раніше повідомляв Знай.ua, футбольна вболівальниця з Ірану, 30-річна Цукор Ходаяри, покінчила з собою через те, що її не пустили на матч.

Як повідомляє агентство Shafaghna, дівчина вчинила акт самоспалення, протестуючи проти свавілля влади. Вона облила себе легкозаймистою рідиною і підпалила.

За інформацією джерела, Ходаряи негайно госпіталізували. Але вболівальниця отримала 90% опіків тіла, в результаті чого померла в лікарні.

Наголошується, що ще в березні Ходаяри намагалася потрапити на футбольний матч улюбленого клубу "Эстегляль" під виглядом чоловіка. Однак її викрили і на футбол дівчина не потрапила. За це їй загрожувало від півроку до двох років в'язниці. В знак протесту дівчина і підпалила себе біля суду.

Ця трагедія викликала величезний резонанс. Так, екс-гравець "Баварії" і збірної Ірану Алі Карімі виступив проти заборони на відвідування стадіонів жінками, а також закликав співвітчизників бойкотувати матчі на знак протесту після смерті вболівальниці.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Росії за загадкових обставин загинула чемпіонка з тайського боксу.