Український автогонщик Дмитро Іллюк виграв перші міжнародні змагання з драгрейсингу і дріфту, які організувала FIA Motorsport Games.

Змагання пройшли в місті Валлелунга в Італії.

У фіналі українець переміг гонщика з Чехії Міхала Райхерта і став чемпіоном світу.

Як писав Знай.ua, британський гонщик Льюїс Хемілтон, пілот команди Mercedes, достроково став шестиразовим чемпіоном Формули-1.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще
Таким чином, Хемілтон наблизився до рекорду легендарного німецького гонщика Міхаеля Шумахера, семиразового чемпіона Ф1. Про це повідомляє офіційний сайт змагань.
За дві гонки до кінця сезону Хемілтон забезпечив собі чемпіонство.
Льюїс Хемілтон, Getty Images
Льюїс Хемілтон, Getty Images
3 листопада Льюїс Хемілтон фінішував другим на Гран-прі США, поступившись лідерством напарникові по команді Валттері Боттасу, і цього було досить, щоб забезпечити собі шостий титул.

Нагадаємо, 34-річний Хемілтон ставав чемпіоном Ф1 в 2008, 2014, 2015, 2017, 2018 році.
Це другий результат в історії Формули-1 після Міхаеля Шумахера. П'ятикратний чемпіон Ф1 був аргентинець Хуан Мануель Фанхіо.
Міхаель Шумахер
Міхаель Шумахер

Як писав Знай.ua, Міхаель Шумахер прийшов до тями після шести років коми. Ніяких подробиць про стан гонщика поки немає.

Нагадаємо, 10 вересня Шумахер був таємно госпіталізований в паризьку лікарню імені Жоржа Помпіду. Повідомлялося, що Шумахеру пересаджували стовбурові клітини.

Як повідомляв портал Знай.ua, офіційний сайт семиразового чемпіона "Формули-1" Міхаеля Шумахера опублікував останнє інтерв'ю легендарного німецького гонщика.