Екс-чемпіон світу в суперважкій вазі Тайсон Ф'юрі (29-0-1, 20 КО) дав прогноз на реванш Ентоні Джошуа - Енді Руїс, який відбудеться 7 грудня в Саудівській Аравії.
"Бій може завершитися з будь-яким результатом. Мені здається, що Джошуа спробує зробити поєдинок нудним, використовуючи джеб. Але така тактика працює до тих пір, поки по тобі не потраплять.
Послухайте, я не Нострадамус. Сподіваюся, що Джошуа переможе, оскільки після цього він повернеться в обойму. Він знову зможе влаштовувати з нами мегафайти. А ось Руїс - не така важлива одиниця.
В боксі можна заробити тонни грошей, тут завжди є великі бої. У того ж Дерека Чісори дев'ять поразок, але він досі бере участь у великих поєдинках. Так що декілька поразок нічого не значать", - заявив Ф'юрі.

Нагадаємо, Енді Руїс нокаутував Ентоні Джошуа у сьомому раунді, і відібрав у Джошуа чемпіонські пояси WBA, WBO, IBF та IBO.

Дивіться відео нокауту:

Бій пройшов в Нью-Йорку на арені Madison Square Garden 1 червня.
Джошуа зазнав першої поразки у професійній кар'єрі, а Руїс став першим мексиканським чемпіоном світу в суперважкій вазі.

Нагадаємо, суперником британця в цьому поєдинку повинен був стати Джаррелл Міллер (23-0-1, 20 КО), але поєдинок був офіційно скасований через допінг.