Київське Динамо врятувалося себе від поразки в матчі з "Копенгагеном". Відтак, українські футболісти зіграли в нічию - 1: 1. Відбулася гра на стадіоні Telia Parken, що в Данії.

Зауважимо, що для киян це вже четверта зустріч у груповому етапі поточної Ліги Європи з "Копенгагеном". Відтак, гра розпочалася не на користь українських футболістів, перший гол забив Стаге, який закотив м'яч в кут.

Динамо і Копенгаген, Сьогодні
Динамо і Копенгаген, Сьогодні

Щоправда, пізніше українці зрівняли рахунок: забив його Вербич, який чітким ударом з півкола низом Беньямін кладе м'яч в лівий кут!.

Відтак, українська збірна зіграла в нічию з "Копенгагеном". Зауважимо, що третя зустріч "Динамо" з "Копенгагеном" теж була в нічию, і теж з таким же рахунком – 1: 1.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Нагадаємо, що Ярослав Ракицький підтвердив завершення кар'єри в збірній України.

Як повідомляв портал Знай.uа, названо найкращого і найгіршого гравців матчу "Шахтар" - "Динамо Загреб".

Також портал Знай.uа писав, що на перемогу "Копенгагена" приймають ставки з коефіцієнтом 2,50, а на перемогу "Динамо" - 3,05. Нічия оцінюється в 3,20.