Чемпіон світу WBA, WBO, IBF, IBO у суперважкій вазі Енді Руїс (33-1, 23 КО) заявив, що після перемоги в реванші з британцем Ентоні Джошуа (22-1, 21 КО) планує проводити бої з топовими боксерами свого дивізіону.

Енді Руїс нокаутував Ентоні Джошуа, Getty Images
Енді Руїс нокаутував Ентоні Джошуа, Getty Images

Руїс не включив у свій список українця Олександра Усика (22-1, 21 КО), який успішно дебютував в хевівейті.

Олександр Усик, К2 promotions
Олександр Усик, К2 promotions

"Я зосереджений на поєдинку 7 грудня. Мені потрібна перемога. На даний момент бій з Джошуа - найважливіший для мене. Але я б хотів побитися з Уайлдером, незважаючи на те, що він мій хороший друг. Ми з ним контролюємо суперважкий дивізіон. Ми працюємо в одній команді, у нас обох підписаний контракт з Елом Хеймоном. Я хочу битися з ним.
Також я хочу битися з Тайсоном Ф'юрі. Реванш з Джозефом Паркером - теж хороший варіант. Справа в тому, що я не най чином підготувався до нашого бою. Фактично я готувався сам, але все одно майже переміг. Тому я знаю, що можу його побити", - передає слова Руїса dailystar.co.uk.
Як писав Знай.ua, реванш Ентоні Джошуа - Енді Руїс відбудеться 7 грудня в Саудівській Аравії.

Нагадаємо, Енді Руїс нокаутував Ентоні Джошуа у сьомому раунді, і відібрав у Джошуа чемпіонські пояси WBA, WBO, IBF та IBO.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще
Дивіться відео нокауту:

Бій пройшов в Нью-Йорку на арені Madison Square Garden 1 червня.
Джошуа зазнав першої поразки у професійній кар'єрі, а Руїс став першим мексиканським чемпіоном світу в суперважкій вазі.

Нагадаємо, суперником британця в цьому поєдинку повинен був стати Джаррелл Міллер (23-0-1, 20 КО), але поєдинок був офіційно скасований через допінг.

Як повідомляв портал Знай.ua, Руїс отримав унікальний іменний пояс Snickers.