У Південній Кореї завершився чемпіонат світу з самбо. Про Україну заявили кращі із кращих самбістів. Так, в останній день українці поповнили медальну скарбничку ще двома нагородами. Анастасія Сапсай взяла "золото" у категорії понад 80 кг, а Петро Давиденко став третім в категорії до 90 кг, повідомляє Sport.ua.

Збірна України з самбо, фото Sport.ua

Таким чином, збірна України завоювала на чемпіонаті світу шість медалей - дві золоті та чотири бронзові. Також в активі нашої команди два "срібні" Кубку за другі місця в командному заліку у жінок у бойовому самбо.

Збірна України з бойового самбо
Збірна України з бойового самбо
Збірна України з самбо, фото Sport.ua

Також в активі нашої команди два "срібні" Кубки за другі місця в командному заліку у жінок з бойового самбо.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, що в перший день змагань золоту медаль завоював Владислав Руднєв у категорії до 74 кг. У фінальному поєдинку він переміг суперника з Узбекистану.

Нагадаємо, побитий Кличком болгарин погрожує Усику: вклав злочинця і хоче прибрати з дороги чемпіона світу.

Як повідомляв портал Знай.ua, арбітр зупинив матч "Шахтар" - "Динамо": нечуваний вчинок уболівальників вивів Тайсона з себе.

Як повідомляв портал Знай.ua, Деонтей Вайлдер вважає себе королем боксу.