На IX Кубку світу з карате, який відбувся 9-10 листопада в Токіо, стався скандал.
Як пише Обозреватель, в засобах масової інформації "ДНР" з'явилася інформація про те, що "Національна збірна" самопроголошеної невизнаної республіки прийняла участь у змаганнях.
"Збірна ДНР" завоювала 10 золотих медалей, пише видання з посиланням на прес-службу "Міністерства молоді, спорту і туризму республіки".

Команда "ДНР" на турнірі в Японії, obozrevatel.com
Команда "ДНР" на турнірі в Японії, obozrevatel.com

У змаганнях брали участь спортсмени з 32 країн світу, а команда "ДНР" нібито була представлена як повноцінний член Світової федерації каратэномичи.

Як писав Знай.ua, українська каратистка Анжеліка Терлюга утримує статус найкращої каратистки світу у ваговій категорії до 55 кілограм.

Анжеліка Терлюга
Анжеліка Терлюга

Як повідомляється на офіційному сайті Всесвітньої федерації карате (WKF), за підсумками сезону Терлюга набрала 19114 очок. У її найближчої переслідувачки - італійки Сари Кардін - 18582 очки.

Нагадаємо, з початку 2019 року Терлюга завоювала п'ять золотих та одну бронзову медаль на шести турнірах KARATE 1 Premier League.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Анжеліка Терлюга
Анжеліка Терлюга

А чотирьох KARATE 1 Series A українська каратистка взяла три нагороди: золото, срібло і бронзу.

В Олімпійському рейтингу зараз Терлюга друга (7087,5), поступається лише спортсменці з Туреччини - Серап Озчелік Сарапоглу (7657,5), яка виступає в категорії до 50 кг У відборі на Олімпіаду-2020 в Токіо вони мають загальний рейтинг.

Як раніше повідомляв Знай.ua, Ярослава Магучих була визнана найкращою молодою спортсменкою Європи за версією Європейських олімпійських комітетів.