Екс-чемпіон світу в суперважкій вазі Тайсон Ф'юрі (29-0-1, 20 КО) похвалився успіхом у жінок, пише Daily Star.
За словами Ф'юрі, жінки постійно ним цікавляться.
"Жінки постійно цікавляться мною! Це завжди відбувається, незалежно від місця. І справа тут не тільки в тому, що вони знають, хто я. Я можу відправитися в іншу країну, але дівчата все одно будуть задивлятися на мене. Вони думають: "Хто цей хлопець? Бред Пітт? Джордж Клуні?".
Я став цікавим і яскравим персонажем в суспільстві. Якщо я не входжу в роль, люди відчувають розчарування. Я представляю власний бренд", - розповів Ф'юрі.

Тайсон Ф'юрі, Getty Images
Тайсон Ф'юрі, Getty Images

Як писав Знай.ua, Тайсон Ф'юрі (29-0-1, 20 КО) дебютував у рестлінгу на шоу WWE Crown Jewel яскравою перемогою над американцем Брауном Строуменом.

Нагадаємо, Тайсон Ф'юрі переміг американця Брауна Строумена впевнено нокаутувавши його.
Тайсон Ф'юрі переміг Брауна Строумена
Тайсон Ф'юрі переміг Брауна Строумена

Ф'юрі та Строумэн кілька разів красиво зіткнулися один з одним, застосовували силові прийоми, після чого Ф'юрі скинув суперника з рингу сильним ударом в голову.

Строумэн не зміг за 10 секунд піднятися назад в ринг і суддя зарахував перемогу Тайсона нокаутом.
Дивіться відео бою Тайсон Ф'юрі - Браун Строумен:

Бій відбувся 31 жовтня в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія). За цей бій Ф'юрі заробив 11,7 млн. фунтів стерлінгів ($15 млн).

"Може бути, що я залишуся в WWE. Це залежить від того, наскільки мені сподобається там виступати. Потім вже можна буде вирішувати. Зараз WWE дає мені можливість підтримувати форму і продовжувати свої тренування.

Ніяких побоювань щодо поєдинку в Саудівській Аравії немає. WWE вже доводилося проходити через це і для них це не є чимось новим. Я просто боєць, який робить свою роботу", - передає слова Ф'юрі Boxing Scene.

Нагадаємо, останній бій на сьогоднішній день Тайсон Ф'юрі провів проти Отто Валліна (20-1, 13 КО), який виграв за очками.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ф'юрі дебютує в змішаних єдиноборствах цього року.