З'явилися подробиці про стан здоров'я легендарного німецького гонщика, семиразового чемпіона Формули-1 Міхаеля Шумахера.
Менеджер і близький друг гонщика Віллі Вебер поділився деякою інформацією.
Міхаель Шумахер
Міхаель Шумахер
За його словами, дружина Шумахера Корінна не дозволяє його побачити, і приховує правду.
"Я знаю, що удар був сильним, але поняття не маю, чи є якийсь прогрес. Я хочу його побачити, але Корінна мені не дозволяє. Думаю, вона боїться, що я зрозумію правду і люди про все дізнаються.
Я твердо впевнений, що Міхаель - боєць: якщо є шанс, він їм скористається. Молюся за нього і сподіваюся побачити знову", - розповів Вебер в інтерв'ю журналу she's Mercedes.
Міхаель Шумахер
Міхаель Шумахер

Нагадаємо, 29 грудня 2013 року Міхаель Шумахер в результаті нещасного випадку на гірськолижному курорті в Альпах отримав важку травму голови, через яку вже шість років залишається прикутим до ліжка. З того часу Шумахер переніс численні операції та штучну кому.

Як писав Знай.ua, 10 вересня Шумахер був таємно госпіталізований в паризьку лікарню імені Жоржа Помпіду. Шумахеру пересаджували стовбурові клітини.

Нагадаємо, офіційний сайт семиразового чемпіона "Формули-1" Міхаеля Шумахера опублікував останнє інтерв'ю легендарного німецького гонщика.

Відеоінтерв'ю було записано 30 жовтня 2013 року, і раніше не публікувалося. Це інтерв'ю стало останнім для гонщика.

Як повідомляв портал Знай.ua, Льюїс Хемілтон став шестиразовим чемпіоном Формули-1 і наблизився до рекорду легендарного Шумахера.