Головний тренер київського "Динамо" Олексій Михайличенко зіткнувся з проблемою в команді.
На думку журналіста "2+2" Ігоря Циганика, у Михайличенка проблема з замінами, він не може змінювати малюнок гри по ходу матчу.
"Я помітив, що у Михайличенка поки є проблема - змінити малюнок гри по ходу матчу. Команда виходить і з першої до останньої хвилини намагається відтворити те, що почала. Коли виходить, відповідно, виходять і хороші матчі, коли ж є якась противага, придумати щось нове "Динамо" не може", - сказав Циганик в ефірі програми "Циганик LIVE".
Як раніше писав Знай.uа, матч між донецьким "Шахтарем" і київським "Динамо", який відбувся 10 листопада у Харкові, закінчився расистським скандалом.
У другому таймі арбітр зупинив матч через расистські вигуки вболівальників "Динамо" на адресу гравців "Шахтаря". Тайсон після цього вирушив до фанатської трибуни "біло-синіх" і показав їм середній палець, та відправив м'яч у фан-сектор. Після цього суддя вилучив футболіста.

Тайсон показав уболівальникам середній палець після їх расистських вигуків
Тайсон показав уболівальникам середній палець після їх расистських вигуків

Тайсон навіть розплакався.
КДК УАФ може покарати "Динамо" за таку поведінку фанатів.
Як пише Футбол NEWS, комітет почне розгляд справи відразу після того, як УПЛ отримає протокол судді матчу Миколи Балакіна.
За подібне порушення передбачено покарання у вигляді штрафу в розмірі 250-500 тисяч гривень і матчу при порожніх трибунах.

Як повідомляв портал Знай.uа, дружина Тайсона прокоментувала расизм на матчі Динамо - Шахтар.