Чемпіон світу WBC в суперважкій вазі американський супертяж Деонтей Уайлдер (41-0-1, 40 КО) заявив, що завершить кар'єру максимум через шість років, пише BoxingScene.
За словами Уайлдера, він уже зробив все, що міг в суперважкій вазі.
"Я планую завершити боксерську кар'єру максимум через шість років. Але саме чудове в тому, що я закінчу її з тією ж самою командою, з якою я почав.
На самому початку моєї кар'єри у нас був цілий список речей, яким ми збиралися керуватися. Не можу сказати, що все вийшло так, як ми планували. Не завжди виходить строго слідувати плану. Бути з людьми, які не байдужі до тебе - це чудове відчуття. Ті, хто керували на початку мого шляху будуть і планувати і його завершення. Мені здається, що кінцівка буде трохи солодша, ніж було на початку.
На початку шляху в тебе є велике завдання, і ти навіть не підозрюєш, куди приведе тебе дорога. Я зробив все, що міг в суперважкій вазі, я подарував багато видовищних моментів і підніс чимало драми", - заявив Уайлдер.
По словам Ортиса, он будет более "подсушенным" в этом бою.

Луїс Ортіс і Деонтей Уайлдер проведуть реванш 23 листопада, Getty Images
Луїс Ортіс і Деонтей Уайлдер проведуть реванш 23 листопада, Getty Images

"У меня такой же вес, только я буду более подсушенным. Это было сознательное решение прийти в лучшую форму. Это были продуктивные 11 недель тренировок, мы вносим последние штрихи.
Я уже скучаю по своей семье, это только усиливает мое желание стать чемпионом мира в супертяжелом весе", - сказал Ортис.
По словам Уайлдера, он не получает должного признания.
Деонтей Вайлдер, Getty Images
Деонтей Вайлдер, Getty Images
"Что бы я ни сделал, это не получает признания. Но нужно понимать, что я - король, я - чемпион хэвивейта. Своими поступками я уже заслужил место в Зале славы. Я - самый лучший нокаутер в боксе. Меня просто благословили даром нокаутирующего удара.
Мне удалось уже много раз опровергнуть слова многих критиков. Несмотря на это, в мире еще осталось много скептиков. Это придает мне мотивации и воли двигаться только вперед", - передает слова Уайлдера Boxing Scene.

Как сообщал портал Знай.ua, Деонтей Уайлдер має намір побити рекорд Флойда Мейвезера.