Прикрий інцидент стався під час матчу 9-го туру відбіркового турніру Євро-2020. Просто на полі під час гри між збірними Ізраїлю і Польщі стюард збив з ніг захисника київського "Динамо" Томаша Кендзьору.

Інцидент стався в кінцівці зустрічі після того, як уболівальник вибіг на поле, а стюард, який його переслідував, зіткнувся з футболістом. Поляк після різкого удару впав на землю і не міг піднятися.

Матч Шахтар - Динамо закінчився расистським скандалом, twitter.com/DynamoKyiv
Матч Шахтар - Динамо закінчився расистським скандалом, twitter.com/DynamoKyiv

Після цього арбітр був готовий відвести команди в роздягальні і достроково завершити зустріч, але поговоривши з футболістами прийняв рішення дограти матч.

Як відомо, матч в Єрусалимі завершився з рахунком 2:1 на користь збірної Польщі.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Після прикрого інциденту на полі футбольні вболівальники вибухнули емоційними коментарями у соцмережах: "Це має зупинитися, лише питання часу, коли один із цих лунатиків вибігає на поле на Олд Траффорді та отримує Людину Матчу!", "Якби це сталося в будь-якій іншій країні, стадіон був би закритий на рік".

Нагадаємо, що захисник російського "Зеніту" Ярослав Ракицький підтвердив завершення кар'єри в збірній України.

Як повідомляв портал Знай.ua, Англія з великим рахунком обіграла Чорногорії (0:7), а Чехія здолала Косово (2:1).

Також портал Знай.ua писав, що зірковий нападник "Ювентуса" і збірної Португалії Кріштіану Роналду оформив 55 хет-трик у кар'єрі.