Зірковий нападник "Ювентуса" і збірної Португалії Кріштіану Роналду вибачився перед своєю командою.
Роналду організував для одноклубників спеціальну вечерю, яка пройде 23 листопада перед гостьовим матчем чемпіонату Італії проти "Аталанти".
Приводом для вибачень стала поведінка Роналду після матчу з "Міланом".
Нагадаємо, причиною невдоволення команди стала поведінка Роналду в матчі 12-го туру чемпіонату Італії з "Міланом". Коли Роналду на 55-й хвилині гри замінили, він відразу ж пішов у роздягальню і поїхав зі стадіону ще до закінчення матчу.
Як раніше писав Знай.uа, Роналду забив 700-й гол у кар'єрі на матчі Україна - Португалія в Києві.
Нагадаємо, збірна України здобула феєричну перемогу над збірною Португалії у матчі відбору на Євро-2020.

Україна перемогла Португалію і достроково вийшла на Євро-2020
Україна перемогла Португалію і достроково вийшла на Євро-2020

У цьому матчі зірковий нападник збірної Португалії Кріштіану Роналду забив свій 700-й гол у кар'єрі.

Після матчу Роналду прокоментував це досягнення, а також поразку своєї збірної.
"Це чудово, що мені вдалося забити 700-й гол у своїй кар'єрі. Але залишається неприємний осад через те, що ми програли. Я можу лише подякувати людям, які мені допомагали. В особливості - напарникам по команді та тренерам. Дякую всім, хто зробив мене тим, ким я є.
Як я вже багато разів говорив, потрібно насолоджуватися моментом, потрібно насолоджуватися футболом. Тому що всім, чого я досяг, я зобов'язаний футболу. І, звичайно ж, ще раз хочу подякувати всім, хто допоміг мені досягти такого рекорду. Я прийшов до цього рекорду природним чином. Я не прагну до того, щоб бити рекорди. Вони приходять самі, в цьому весь секрет. У мене є амбіції, я хочу досягати нових висот. Цей результат прийшов сам по собі. І, звичайно ж, надалі, я хочу досягти більшого", - прокоментував своє досягнення Роналду.


Нагадаємо, матч Україна - Португалія пройшов 14 жовтня на НСК "Олімпійський" в Києві.

Збірна України перемогла Португалію з рахунком 2:1.

Як писав портал Знай.ua, головний тренер збірної України з футболу Андрій Шевченко поділився емоціями після матчу Україна - Португалія.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще