Легендарна американська тенісистка Серена Вільямс, багаторазова володарка титулів Великого шолома, зробила революцію у сфері глянцевих видань.
Фотозйомка тенісистки для серпневого номера Harper's Bazar стала знаковою. На цьому фото Серені 37 років.
Серена Вільямс - легендарна американська тенісистка
Серена Вільямс - легендарна американська тенісистка
Дизайнери журналу не стали фотошопити всі нерівності на тілі тенісистки, як це було у всіх попередніх фотосесіях. Так целюліт вперше в історії глянцю опинився на обкладинці журналу.
"Тепер я пишаюся своєю фігурою, і мені подобаються мої великі груди. Зараз я щаслива і задоволена тим, як виглядаю. Я ніколи не буду носити маленький розмір. Чому я хотіла це зробити і бути такою? Це я, і це моя зброя", - заявила Серена після народження дочки.
Хоча раніше, Серена дуже комплексувала через свою фігуру. З 2004 року тенісистка неодноразово заявляла про бажання схуднути.
"Раніше я весь час порівнювала себе зі своєю більш стрункою сестрою Вінус і ненавиділа своє тіло", - зізнавалася Серена.

Фото 1 из 8.
Фото 2 из 8.
Фото 3 из 8.
Фото 4 из 8.
Фото 5 из 8.
Фото 6 из 8.
Фото 7 из 8.
Фото 8 из 8.

Сьогодні Серена Вільямс - найвпливовіша спортсменка у світі за версією Forbes.
Серена Вільямс
Серена Вільямс
Як писав Знай.ua, Серена знялася в мотиваційному рекламному ролику Nike - "Мрій безумніше".
В ролику, окрім Серени, яка озвучила відео, знялися американські олімпійські чемпіонки: гімнастка Симона Байлз, фехтувальниця Ібтихадж Мухаммад і сноубордистка Хлої Кім.
Серена розповіла про досягнення спортсменок, які, на жаль, постійно сталкиваютсят з сексизмом і гендерними стереотипами.
Кампанія закликає не кидати почате і прагнути до своїх мрій, навіть якщо іншим це здається божевільним.

"Покажіть їм, на що здатні божевільні", - говорить Серена у кінці реклами.

Як повідомляв портал Знай.ua, Серена Вільямс взяла участь у незвичайному челленджі.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще