Найкращим бомбардиром відбіркового турніру чемпіонату Європи з футболу-2020 став Харрі Кейн (збірна Англії), який забив 12 гогів.
Друге і третє місця розділили Кріштіану Роналду (Португалія) і Еран Зааві (Ізраїль), які забили по 11 м'ячів.

Кріштіану Роналду, Getty Images
Кріштіану Роналду, Getty Images

Найрезультативнішою командою відбіркового турніру стала збірна Бельгії, на рахунку якої 40 голів. Англійці забили 37 м'ячів.

Як раніше повідомляв Знай.ua, збірна України здобула феєричну перемогу над збірною Португалії і достроково вийшла на Євро-2020.

Україна перемогла Португалію і достроково вийшла на Євро-2020
Україна перемогла Португалію і достроково вийшла на Євро-2020

Дивіться відео голів матчу Україна - Португалія:

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще
Нагадаємо, матч Україна - Португалія пройшов 14 жовтня на НСК "Олімпійський" в Києві.

Україна перемогла Португалію і достроково вийшла на Євро-2020
Україна перемогла Португалію і достроково вийшла на Євро-2020

Збірна України перемогла Португалію з рахунком 2:1.

Відзначимо, що збірна України надзвичайно вдало розпочала матч проти Португалії та повела рахунок на свою користь вже на 6-й хвилині. Марлос подав кутовий, Сергій Кривцов пробив, португальський голкіпер Руй Патрісіу відбив м'яч перед собою, а Роман Яремчук першим виявився на добиванні та з близької відстані вразив ворота.

Вже на 27-й хвилині Віталій Миколенко підхопив м'яч на лівому фланзі, потім віддав відмінну передачу в штрафний майданчик на Андрія Ярмоленка, який скористався шансом та забив другий гол.

Португалія скоротила відставання у рахунку на 72-й хвилині. Англійський рефері Ентоні Тейлор призначив суперечливий пенальті за гру рукою Тараса Степаненка та вилучив українського півзахисника за повторне попередження. Одинадцятиметровий реалізував Кріштіану Роналду.

Щоправда, збірна України встояла та перемогла Португалію з рахунком 2:1.

Як писав портал Знай.uа, збірна України буде сіяною з 1 кошика при жеребкуванні заключного матчу чемпіонату Європи-2020.