Українець Богдан Мочульський завоював золото на Чемпіонаті світу з джиу-джитсу, який проходить в Абу-Дабі (ОАЕ) 13-24 листопада.
У фіналі у ваговій категорії до 62 кг Мочульський переміг француза Матьє Жюльєна і став чемпіоном світу. Рахунок вирішальної сутички - 17:13 на користь Мочульського.
Богдан Мочульський завоював золото на ЧС в Абу-Дабі
Богдан Мочульський завоював золото на ЧС в Абу-Дабі
Нагадаємо, у 2017 році Богдан переміг на Всесвітніх іграх у Вроцлаві (Польща).

Як раніше повідомляв Знай.ua, збірна України з кікбоксингу WAKO завоювала дев'ять медалей на Чемпіонаті світу, який пройшов в Сараєво (Боснія і Герцеговина) 22-26 жовтня.

Золоті медалі ЧС завоювали Олександр Українець (К-1, до 67 кг), Віталій Дубина (К-1, до 71 кг) та Роман Головатюк (К-1, від 91 кг).

Срібні нагороди завоювали Уляна Міщенко (лоу-кік, до 65 кг), Сергій Герасименко (К-1, до 57 кг) і Роман Щербатюк (К-1, до 91 кг).

Бронзовими призерами стали Святослав Гасюк (лоу-кік, до 71 кг), Володимир Сметанін (лоу-кік, до 75 кг) і Павло Замятін (лайт-контакт, до 74 кг).

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Таким чином, у загальному медальному заліку збірна України посіла четверте місце.

"Чудова робота наших тренерів призвела до прориву у розділі К1 - три золотих нагороди Чемпіонату світу. Вперше у нас такий результат.

Без зборів, без правильної медичної допомоги, без потужного тренувального процесу і підтримки державних органів та організацій такого результату ми б не досягнули", - коментує президент НФКУ Ольга Павленко.

Як повідомляв портал Знай.ua, дзюдоїстка Дарина Білодід завоювала золото турніру серії Великого шолома в Абу-Дабі.