Чемпіон світу за версіями WBA, WBO, IBF і IBO Енді Руїс-молодший (33-1, 21 КО) і британець Ентоні Джошуа (22-1, 21 КО) проведуть реванш 7 грудня в Саудівській Аравії.

Напередодні реваншу Руїс розповів, що схуд, але це не перешкодить йому зберегти свої титули. Крім того, розхвалює свого суперника.
"Люди кажуть, що я втратив занадто багато ваги, що я не буду сильним, а Джошуа зможе рухатися навколо мене. З моменту бою 1 червня я скинув 3,6 кг. Я буду колишнім. Я все ще буду сильним.
AJ завжди знаходиться у формі. Він постійно виглядає по-справжньому добре", - заявив Руїс.

Енді Руїс нокаутував Ентоні Джошуа, Getty Images
Енді Руїс нокаутував Ентоні Джошуа, Getty Images

Як писав Знай.ua, стали відомі гонорари Руїса і Джошуа за реванш.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Нагадаємо, Руїс ледь не нокаутував свого тренера під час роботи на лапах.

Відео опубліковано на сторінці боксера в Instagram:

Нагадаємо, у першому бою Енді Руїс нокаутував Ентоні Джошуа у сьомому раунді, і відібрав у Джошуа чемпіонські пояси WBA, WBO, IBF та IBO.

Дивіться відео нокауту:

Бій пройшов в Нью-Йорку на арені Madison Square Garden 1 червня.
Джошуа зазнав першої поразки у професійній кар'єрі, а Руїс став першим мексиканським чемпіоном світу в суперважкій вазі.

Нагадаємо, суперником британця в цьому поєдинку повинен був стати Джаррелл Міллер (23-0-1, 20 КО), але поєдинок був офіційно скасований через допінг.

Як ранише писав Знай.ua, Руїс отримав унікальний іменний пояс Snickers.