Британець Тоні Беллью вважає Ентоні Джошуа (22-1, 21 КО) найкращим боксером у надважкій вазі за останні 20 років.
Про це Беллью заявив, коментуючи майбутній реванш Джошуа та Енді Руїса, який відбудеться 7 грудня в Саудівській Аравії.
За його словами, програш Джошуа в першому бою з мексиканцем - випадковість.
"Джошуа переможе в реванші, він зробить це фантастичним чином. Для нього тепер не буде нічого нового, він вже знає, що потрібно робити. Програш Руїсу - не найбільша трагедія.
Льюїс програвав Рахману і тоді теж всі різко стали говорити, що Льюїс не є найкращим супертяжем. В такому дивізіоні бувають подібні випадковості.
Я не кажу, що Джошуа - другий Льюїс. Я просто говорю, що чемпіон світу в суперважкій вазі може програти і повернутися. Безумовно, це всього лише випадковість. Джошуа - найкращий спортсмен в суперважкій вазі за останні 20 років", - вважає Беллью.

Реванш Енді Руїс - Ентоні Джошуа відбудеться 7 грудня, Getty Images
Реванш Енді Руїс - Ентоні Джошуа відбудеться 7 грудня, Getty Images

Як писав Знай.ua, стали відомі гонорари Руїса і Джошуа за реванш.

Нагадаємо, Руїс ледь не нокаутував свого тренера під час роботи на лапах.

Відео опубліковано на сторінці боксера в Instagram:

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, у першому бою Енді Руїс нокаутував Ентоні Джошуа у сьомому раунді, і відібрав у Джошуа чемпіонські пояси WBA, WBO, IBF та IBO.

Дивіться відео нокауту:

Бій пройшов в Нью-Йорку на арені Madison Square Garden 1 червня.
Джошуа зазнав першої поразки у професійній кар'єрі, а Руїс став першим мексиканським чемпіоном світу в суперважкій вазі.

Нагадаємо, суперником британця в цьому поєдинку повинен був стати Джаррелл Міллер (23-0-1, 20 КО), але поєдинок був офіційно скасований через допінг.

Як ранише писав Знай.ua, Руїс отримав унікальний іменний пояс Snickers.